“Kies voor Jezus”, “meer Jezus minder crisis”, “Jezus redt”, “www.jezusredt.nu”, “alleen het bloed van Jezus wast en reinigt ons van elke zonde en schenkt ons eeuwig leven”. Met deze teksten hangt de stad Paramaribo in Suriname vol. Niet alleen de stad maar ook de hele omgeving hangt vol met rood witte grote opvallende posters!

Er zijn ook vele huizen waar de posters op zijn geplakt in en buiten de stad. Er zijn een heel aantal inwoners van de stad die de poster op hun kamer of ergens anders in huis hebben hangen! Dit niet alleen, vele mensen hebben een prachtige Jezus Redt bijbel ontvangen. In Paramaribo en omstreken word gesproken over Jezus en dat was ons doel. Jezus is de naam boven alle namen.

Handelingen 4:12 Er is bij niemand anders redding te vinden; Hij is de Enige, door wie de mensen gered kunnen worden.”

Er is geen ander Naam waardoor de mensen kunnen worden gered dan de naam van Jezus. Op scholen, in kerken, in ziekenhuizen, in winkels en op heel veel openbare plekken in de stad is de naam van Jezus Christus verhoogt! Daar hebben mensen opnieuw of voor het eerst van Hem gehoord!

Het is niet makkelijk om te vertellen hoe goed God is, God is zo goed! Maar dat alleen maar zeggen beschrijf nog niet al zijn goedheid! Er is in de hele wereld te weinig inkt of te weinig ruimte op het Internet om te beschrijven hoe goed hij is. Het is dus ook niet makkelijk om te vertellen hoe we zijn goedheid elke dag hebben ervaren. Ik heb het geprobeerd in de voorgaande blogs(link) en deze Blog wil ik besluiten met een flink aantal foto’s!

Heel veel liefs uit het prachtige warme Suriname, Shalom!

Pin It on Pinterest

Share This