Er gebeurd heel veel op deze outreach in Suriname. Veel mensen ontvangen het goede nieuws. We genieten ontzettend van elke dag. Vandaag zal ik gaan spreken in een gemeente in het binnenland. De boodschap die ik daar mag brengen zal ik gaan opnemen.

Soms weet ik tot het moment dat ik in een gemeente binnenstap nog niet waarover ik zal spreken. Toch weet ik dat God zelf de woorden in mijn mond zal leggen. Hij heeft me geroepen om Hem te volgen. En als volgeling van Jezus hoef je nooit je zorgen te maken! Zorgen maken is zelfs iets dat niet hoort bij een volgeling van Jezus. Ik weet dat ik mag gaan en weet dat door gewoon te vertrouwen op Jezus dat alles goed komt, omdat Hij bij me is. Omdat ik zo in het leven sta geeft rust en vanuit die rust kan ik heerlijk delen dat wat God wil dat ik deel!

Ik ga er soms een lekker tussenuit, door even met de hond te wandelen in het bos. Maar dat gaat niet nu ik niet thuis ben. Daarom ben ik met Willem op pad gegaan, hij is m’n trouwe makker! Wat heb ik veel aan deze gast, hij is echt een broeder, een vriend.

We zijn samen heerlijk de natuur van Suriname in getrokken! Natuur heb je hier genoeg. Paramaribo is de grootste stad en voor de rest hebben ze hier eigenlijk alleen maar dorpjes. We zijn een flink eind Suriname ingetrokken. We reden op wegen waar we geen enkel auto tegen kwamen. Na een tijdje wilden we toch ook de auto eens uit om te genieten van de natuur!

We hebben een familie voorzien van bijbels en hen gevraagd hoe we de Brownsberg berg konden vinden. Brownsberg is een hele mooie plek in Suriname. Deze berg zijn we heerlijk gaan beklimmen. Eerst zijn we met de auto de berg een stuk opgereden. Dat was heel leuk, al hadden we geen jeep, de 4×4 bus kon goed de berg op komen! Op de berg genoten we van prachtig uitzicht en zijn we de watervallen gaan bekijken. Wat kan je toch ontzettend genieten van alles wat De Schepper heeft gemaakt! We konden nog een leegstaand bord beplakken en zo was onze dag geslaagd.

Waar u ook bent, overal kan er genoten worden van Gods goedheid, zijn schepping spreekt. Ik vind het fijn om zo te gaan spreken in een gemeente, maar het liefste zie ik dat al die mensen zelf de stem van God leren te verstaan. Veel mensen zijn afhankelijk van mensen, maar God wil dat wij mensen afhankelijk leven van Hem. Dat leven is het mooiste leven dat er is: wandelen met God!
Ik hoop dat u dat zal doen, dat uw levenswandel een wandel met Jezus zal zijn!
Liefs uit Suriname!

Pin It on Pinterest

Share This