Vandaag zitten we ‘s ochtends vroeg al in de auto, dit is de laatste dag dat we de bus tot onze beschikking hebben. Gisterenavond hebben we tot laat in de avond geplakt en het evangelie gedeeld. Dat gaan we nu weer doen. Met een grootte emmer lijm achterin en een hele hoop posters en flink wat bijbels in de auto rijden we door de stad Paramaribo!

Nadat ik gisteren in een gemeente had gesproken zijn we ook heerlijk gaan plakken! Rond de avond beplakten we plekken in een straat vol met prostituees. We zagen direct dat de posters effect hadden op de mensen daar. De boodschap dat Jezus Redt is juist voor hen zo relevant! De boodschap “kies voor Jezus” kan zorgen voor een verandering in beide partijen.

Het is bijzonder om daar het evangelie te delen, ik mocht het vertellen aan meiden die zichzelf verkopen dat er één mens de hoogste prijs heeft betaald! Meiden die worden daar behandeld alsof ze niets waard zijn. Ik mocht hen de boodschap brengen dat Jezus zijn leven gegeven heeft voor ons! “Hij deed het speciaal voor jou” is de titel van het boekje dat we deelde! Juist dat boekje is iets wat heel fijn uitlegt dat Jezus is gekomen om hoop, leven, herstel en genezing te brengen!

Een aardig jonge dame koos er voor haar waarde te vinden bij Jezus en niet meer bij verblinde mannen die hen voor een korte tijd zogenaamde ‘liefde’ (lust) geven voor wat geld! Jezus gaf zijn leven voor jou, voor mij en voor deze wereld. Want zo lief had God deze wereld.

Dat is precies waar ik over mocht spreken in de gemeente : Nieuwe Wijn! De Goede Herder geeft zijn leven voor de schapen, de dief komt enkel om te stelen en te beroven.
De boodschap kunt u via deze link na luisteren! Jezus leidt mijn leven: Prediking | Suriname

De dief of de Goede Herder die u leven leid? De keuze was voor mij makkelijker toen ik deze waarheid ontdekte. Daarom delen we deze waarheid met de mensen, zodat ze vrij kunnen komen van de leugens van de duivel!

De posters hangen nu echt overal in de stad en ook overal hebben mensen het goede nieuws ontvangen.

Ook hebben heel veel Surinamers de posters in ontvangst genomen. Veel mensen hebben er een aantal op hun huis laten plakken door ons dat is echt fantastisch! We kijken terug op een geslaagde zondag en vandaag geven we de stad nog meer kleur! Dinsdag avond gaan we al weer naar huis vliegen, daar heb ik ook wel heel veel zin in.

Heel veel liefs uit een volgeplakt Paramaribo, groetjes van Willem en Florens! Shalom!

Pin It on Pinterest

Share This